Magento Commerce

Openingsuren

Maandag t.e.m. woensdag en vrijdag 9u - 12u15 en 14u - 18u45
Zaterdag 9u - 12u15

DRIES 42 - 9255 OPDORP - TEL. 052/33.55.58

0
U heeft geen producten in uw winkelwagen.

0

APOTHEEK VAN WACHT, BEL
0900-10.500 [0,50 €/Min] www.apotheek.be

Nieuws

Mannen van middelbare leeftijd onderschatten de impact van gehoorverlies op de kwaliteit van hun leven. Hierdoor zoeken ze laat hulp. Ruim 40 procent mannen had achteraf eerder een oplossing voor hun hoorprobleem willen zoeken. Het negeren van gehoorverlies leidt tot psychische problemen. Deze cijfers blijken uit onderzoek naar de impact van gehoorverlies door Kantar Public in opdracht van Specsavers.
Het advies van gewichtsconsulenten varieert enorm in kwaliteit. Dat stelt de Consumentenbond, die mysteryshoppers op consult liet gaan bij 23 gewichtsconsulenten. Ook het lidmaatschap van de beroepsvereniging biedt geen garantie op goede kwaliteit. Regelmatig verzuimden de gewichtsconsulenten belangrijke vragen te stellen, zoals over medicijngebruik en gezondheidsklachten.
Bij grote bedrijven zoals Google en PriceWaterhouseCoopers zijn \'powernaps\' inmiddels ingeburgerd. Het doen van een dutje kan op korte en lange termijn tot een verbetering van de prestaties leiden, lichtte Gerard Kerkhof (emeritus hoogleraar psychofysiologie) toe in de media.
Ruim 1,1 miljoen Nederlanders heeft diabetes type 2 en elke week komen hier ruim duizend mensen bij. Uit de diabetes-test van het Diabetes Fonds blijkt verder dat 78 procent van de 65-plussers een verhoogd risico heeft op het krijgen van diabetes type 2.
Mensen met acne hebben meer kans op een depressie dan mensen zonder deze huidaandoening. Het risico is het hoogst in de eerste vijf jaar, waarin de acne net begonnen is. Dat blijkt uit onderzoek onder mannen en vrouwen.